Kranjska Gora

Lokacija: Nalazi se na samoj ski stazi, pored hotela Larix.

Apartmani: U zavisnosti od tipa, apartmani imaju dnevni boravak i jednu ili dve spavaće

sobe. Svi imaju kompletno opremljenu kuhinju, SAT TV, kupatilo (tuš/wc), fen, sef i bežični pristup internetu.

Lokacija: Nalazi se u samom centru Kranjske Gore, preko puta hotela Prisank. U prizemlju se nalazi Intersport, prodavnica ski opreme i kafić. Od skijališta je udaljena 100 m.

Studio  2-3 osobe: Dnevno-spavaća soba sa francuskim krevetom i foteljom na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo (tuš/wc),  TV, bežični internet, klima uređaj i balkon.

Apartman 4 osobe: kompletno renoviran, sa posebanim ulazom, spavaća i dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo (tuš/wc), TV i bežični internet

Lokacija: Novoizgrađena kuća, nalazi se u samom centru Kranjske Gore, preko puta hotela Prisank. Od skijališta je udaljena 100 m.

Studio 2 osobe: Dnevno-spavaća soba sa trosedom na razvlačenje i kuhinjska niša, TV, kupatilo (tuš/wc), fen, bežični pristup internetu

Apartman 3–4 osobe: Dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje

i spavaća soba sa francuskim krevetom, kuhinjska niša, TV, kupatilo (tuš/wc), fen, bežični pristup internetu

Apartman 6 osoba: Sastoji se od studija za 2 osobe i apartmana za 4 osobe.

Lokacija: Apartmani Vijolica se nalaze kod hotela Alpina i staze Kekec, od centra Kranjske Gore su udaljeni 300m.

Studio za 2 osobe: soba sa kuhinjskom nišom, kupatilom (tuš/wc). Apartmani za 2–4 osobe: spavaća i dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo (tuš/wc). Apartmani za 4–6 osoba: dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, 2 spavaće sobe (jedna sa krevetima

na sprat), kompletno opremljena kuhinja i 2 kupatila (tuš/wc).

Sadržaj: Gostima apartmana su na raspolaganju sauna i skijašnica.

Lokacija: Odlično lociran, na samom skijalištu, pored staze Kekec. Od centra mesta je udaljen 300m.

Sobe: 94 sobe i 6 porodičnih soba. Sve dobe imaju kupatilo (tuš/wc), telefon i SAT TV

Hotelski sadržaj: Restoran, aperitiv bar sa pivnicom, igraonica, skijašnica i parking. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Kompas i Larix.

Lokacija: Hotel se nalzi u mestu Gozd Martuljek, koje je udaljeno od Kranjske Gore 5 km. Najbliža ski staza je 3 km udaljena od hotela, a za goste hotela je obezbeđen prevoz do Kranjske Gore.

Sobe: Deo hotela sa 3* ima 60 soba, a deo hotela sa 4* ima 56 soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon i mini bar. Sobe u delu hotela sa 4* su kompletno renovirane i imaju balkon.

Hotelski sadržaj: U hotelu, pored glavnog restorana, postoji i „a la carte“ restoran, vinski podrum i bar. “Aqua World“ je površine 250 m2 i ima dva bazena, đakuzi,  a u njegovom sastavu je i svet sauna sa finskom, turskom i ledenom saunom. U sastavu hotela je i “Beauty centar“ koji nudi širok izbor masaža, kozmetuičkih tretmana, usluge pedikira i manikira.

Lokacija: Ovi novi, prostrani apartmani, smešteni su u mirnom delu Kranjske Gore, u novom delu naselja Savsko. Od centra Kranjske gore i ski staza su udaljeni 600m. Apartmani su pravi izbor za ljubitelje netaknute prirode i one koji žele da se rekreiraju, ali i potpuno opuste i uživaju u svom zimovanju.

App 2–3 osobe: spavaća i dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja,

kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, sef i internet konekcija.

App 4 osobe: dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa krevetima na sprat, dnevna soba, kupatilo (tuš/wc), fen, kompletno opremljena kuhinja, SAT TV, sef i internet konekciju.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju skijašnica i parking

Lokacija: Nalazi se na 200 m od centra naselja, u šumi ispod vrha Vitranc, ima savršene uslove za odmor i rekreaciju.

Sobe: 70 soba. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, telefon i SAT TV.

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran sa terasom, aperitiv bar i internet klub. U sastavu hotela je I “wellness“ u okviru koga je zatvoreni bazen, đakuzi, fitnes centar, sauna, sobe za masažu i solarijum. Hotel ima sopstveni parking i skijašnicu

Lokacija: Hotel je sagrađen 2003. godine u samom centru, 250m od skijališta.

Sobe: 111 soba, većina su velike porodične, svaka ima SAT TV, telefon, kupatilo (tuš/wc), fen, mini bar.

Hotelski sadržaj: Gostima je na raspolaganju picerija, čajdžinica, aperitiv bar, salon za zabavu kao I klizalište ispred hotela. U sastavu hotela su parking i garaža. Gosti mogu besplatno da koriste “Aqua Larix“, kao i ostale sadržaje hotela Larix.

Lokacija: Preko puta hotela Larix i skijališta

Sobe: 151 soba, svaka ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon i sef.

Hotelski sadržaj: Bar sa terasom, nekoliko restorana, noćni klub. Centar za relaksaciju (bazen za odrasle i decu, saunu, đakuzi, sobu za relaksaciju, solarijum i fitnes). Gosti mogu besplatno da koriste “Aqua Larix“ kao i ostale sadržaje hotela Larix. Hotel ima sopstveni parking i skijašnicu.

Lokacija: U centru mesta, na samom skijalištu.

Sobe: 120 soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, SAT TV, mini bar, radio.

Hotelski sadržaj: Restoran, više barova, skijašnica, sopstveni parking. U Aqua Larixu su tri bazena ukupne površine 350 m2, od čega jedan dečiji bazen i đakuzi sa temperaturom vode od 36°C. U sastavu “Aqua Larix-a” su takođe i finska sauna, tursko kupatilo, solarijum, klasična i kineska masaža, magnetna terapija. U okviru hotela nalazi se i kazino sa automatima za igre na sreću.