Val Thorens

Lokacija: u centru Val Torensa, u mirnom i sunčanom delu doline, u neposrednoj blizini žičare i ski staza i sastoji se od tri zgrade (jedna do druge) sa moderno opremljenim apartmanima.

Apartmani: SAT TV, telefon, internet, sef, kuhinja (šporet, frižider, mikrotalasna pećnica, ketler) kupatilo, fen za kosu, sušač za peškire, kompletna posteljina, peškiri, balkon.

Apartmani za 2–3 osobe (cca 30–32 m2): dnevni boravak sa sofom za jednu osobu, spavaća soba sa dva kreveta.

Apartmani za 4 osobe (cca 35 m2): dnevni boravak sa sofom, spavaća soba sa dva kreveta, kabina odvojena kliznim vratima sa krevetima na izvlačenje za dve osobe, odvojen toalet.

Apartmani za 4 osobe (cca 41–45 m2): dnevni boravak sa sofom, dve spavaće sobe sa dva kreveta, odvojen toalet.

Apartmani za 6 osoba (cca 47–49 m2): dnevni boravak sa sofom, dve spavaće sobe sa dva kreveta, kabina sa krevetom na sprat, odvojen toalet.

Dodatni sadržaji: dva restorana sa terasom, pekara, prodavnica ski opreme, prodavnica suvenira, škola skijanja, dečija škola skijanja, dečija igraonica, mogućnost iznajmljivanja dadilje, ormarići za ski opremu, prostorija za prtljag, svlačionica sa tuševima i toaletom, relax klub sa saunom i turskim kupatilom, masaža, parking.

Lokacija: direktan pristup ski stazama, 300 m od centra, u donjem delu Val Torensa – Lombarde. Objekat ima 167 studija i apartmana.

Studija i apartmani: SAT TV uz doplatu, telefon, mini kuhinja (šporet, frižider, mikrotalasna pećnica), kupatilo, balkon (osim u studijima za dve osobe).

Studija za 2 osobe (cca 16 m2): dnevni boravak sa dve sofe na razvlačenje.

Studija za 4 osobe (cca 25 m2 ): dnevni boravak sa dve sofe na razvlačenje, kabina sa krevetom na sprat.

Studija za 4–6 osoba (cca 36–48 m2 ): dnevni boravak sa dve sofe na razvlačenje, kabina sa krevetom na sprat, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva kreveta.

Dodatni sadržaji: TV sala, stoni tenis, iznajmljivanje fena za kosu, pegle i daske za peglanje.

Lokacija: u centru Val Torensa, ima direktan pristup ski stazama i ukupno 80 soba.

Hotelska ponuda: tri restorana, piano bar, salon sa kaminom, sef na recepciji, prodavnica sportske opreme, sauna, đakuzi, relax soba, masaža, škola skijanja i snouborda, dečija škola skijanja, parking, garaža.

Standardne sobe: SAT TV, telefon, internet, kupatilo, fen za kosu, balkon.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (doručak: samoposluživanje – izbor više jela); večera: meni – klasičan način usluživanja – izbor više jela).

Lokacija: na ulazu u mesto Val Torens, u podnožju skijaških staza i ski liftova, u blizini prodavnica. Apartmani su pokrivenom pasarelom povezani sa komercijalnim i sportskim centrom.

Studija i apartmani: TV uz doplatu, mini kuhinja (frižider, rešo, mala rerna), kupatilo, odvojen toalet (osim u studijima za dve osobe), balkon.

Studija za 2 osobe (cca 15–20 m2): u dnevnom boravku krevet na izvlačenje ili kauč za dve osobe.

Apartmani za 4 osobe (jednoprostorni cca 20 m2): u dnevnom boravku krevet na izvlačenje ili kauč za dve osobe. Spavaći deo sa krevetom na sprat.

Apartmani za 5 osoba (dvoprostorni cca 26 m2): u dnevnom boravku krevet na izvlačenje ili kauč za dve osobe, spavaća soba sa dva kreveta i ugradnim krevetom u zid.

Apartmani za 6 osoba (dvoprostorni cca 30-40 m2): ili dnevni boravak sa krevetom na izvlačenje za dve osobe i krevetom na sprat, spavaća soba sa dva kreveta, ili dnevni boravak sa krevetom na izvlačenje za dve osobe, spavaći deo sa jednim krevetom, galerija sa tri kreveta.

Lokacija: 100 m od ski liftova i prodavnica, u južnom delu Val Torensa.

Studija i apartmani: TV uz doplatu, mini kuhinja (frižider, rešo, mala rerna), kupatilo, odvojen toalet (osim u studijima), balkon.

Studija za 2–4 osobe (jednoprostorni cca 20 m2): u dnevnom boravku krevet na izvlačenje za dve osobe, u predsoblju sklopivi krevet na sprat.

Studija za 4–5 osoba (sa galerijom cca 28 m2): u dnevnom boravku krevet na izvlačenje za dve osobe i galerija sa tri kreveta.

Apartmani za 4–6 osoba (dvoprostorni sa galerijom cca 30 m2): u dnevnom boravku krevet na izvlačenje za dve osobe, kabina sa krevetom na sprat i spavaća soba sa francuskim krevetom.

Lokacija: na samoj ski stazi, u srcu Val Torensa, pruža jedinstven „ski-in & ski-out“ osećaj, ima 163 jednostavno opremljena apartmana u planinskom stilu.

Apartmani: SAT TV, telefon, internet, posteljina, peškiri, mini kuhinja (šporet, frižider, ketler, posuđe), kupatilo, odvojen toalet, balkon.

Dvosobni apartmani za 2–4 osobe (cca 27 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba odvojena kliznim vratima sa dva kreveta.

Dvosobni apartmani za 4–6 osoba sa kabinom (cca 30–33 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, kabina sa krevetom na sprat, spavaća soba odvojena kliznim vratima sa jednom ili dve sofe na razvlačenje.

Dvoprostorni apartmani za 6–8 osoba na dva nivoa (cca 45–50 m2): donji nivo – dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba (odvojena kliznim vratima ili zavesom) sa sofom ili dva kreveta; na gornjem nivou se nalazi tuš kabina i dve otvorene spavaće prostorije sa po dva ležaja.

Dodatni sadržaji: restoran domaće kuhinje, pekara, dve prodavnice ski opreme, škola skijanja, dečija škola skijanja, dečija igraonica, ormarići za ski opremu, prostorija za prtljag, svlačionica sa tuševima i toaletom, relax klub sa saunom i turskim kupatilom, tuševi sa masažerima, masaža, sef na recepciji, parking.

Lokacija: u centru Val Torensa, ima direktan pristup ski stazama, ukupno 190 apartmana.

Apartmani: SAT TV, telefon, mini kuhinja (šporet, frižider, posuđe), kupatilo, balkon.

Studija za 4 osobe (21–27 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe i predsoblje sa krevetima na sprat za dve osobe.

Apartmani za 5–6 osoba (27–36 m2): dve sobe, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, predsoblje sa krevetima na sprat za dve osobe, kabina sa francuskim krevetom.

Dodatni sadržaji: restoran, internet, terasa, prodavnica, bilijar, soba sa video igricama za decu.

Lokacija: direktan pristup ski stazama, 200 m od ski liftova, u samom centru Val Torensa, u blizini sportskog centra, restorana i prodavnica. Ima ukupno 168 apartmana, renoviranih 2005. godine i četiri lifta.

Studija i apartmani: TV uz doplatu, mini kuhinja (rešo, frižider, mikrotalasna pećnica), kupatilo, većina sa balkonom. Dvosobni i trosobni duplex apartmani imaju još jedno kupatilo sa tušem na spratu.

Studija za 2 osobe (cca 18 m2): dnevni boravak sa sofom i krevetom na razvlačenje.

Studija za 3 osobe (cca 20 m2): dnevni boravak sa sofom i krevetom na razvlačenje.

Studija za 4 osobe (cca 21 m2): dnevni boravak sa sofom i krevetom na razvlačenje, ili još jedan krevet i kabina sa krevetom na sprat.

Apartmani za 4 osobe (cca 25 m2): dnevna soba sa sofom i krevetom na razvlačenje, spavaća soba ili galerija sa dva kreveta.

Apartmani za 6 osoba (cca 32 m2): dnevni boravak sa sofom i krevetom na razvlačenje, spavaća soba sa dva kreveta, kabina sa krevetom na sprat.

Dvosobni duplex apartmani za 7–8 osoba (cca 42 m2): donji nivo – dnevna soba sa sofom i krevetom na razvlačenje, gornji nivo – spavaća soba sa dva kreveta na sprat za četiri osobe i kabina sa krevetom na sprat za dve osobe.

Dodatni sadržaji: sportski, fitnes i spa centar preko puta objekta, dečija skola skijanja i mini klub pored objekta, internet kod recepcije, ormarići za ski opremu.