Tignes

Lokacija: direktan pristup ski stazama, u naselju Le Lac u Tinju. Kompleks Village Montana je uređen u tradicionalnom savojskom stilu. U okviru kompleksa su: hotel, apartmani i suitovi. Kompleks ima: dva restorana sa terasom, otvoreni bazen sa toplom vodom, spa centar, masaža, sauna, parno kupatilo, đakuzi, relax soba, kozmetički salon, parking.

Hotel - Standardne sobe za 2-4 osobe (cca 28 m2): SAT TV, telefon, sef, francuski krevet ili dva odvojena kreveta, kabina sa krevetom na sprat, kupatilo sa sušačem za peškire, odvojen toalet, fen za kosu, balkon. Hotel ima 75 soba.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (doručak: samoposluživanje - izbor više jela); večera: meni - klasičan način usluživanja - izbor više jela).

Apartmani: SAT TV, telefon, kuhinja (šporet, frižider, posuđe), kupatilo sa peškirima i sušačem za peškire, fen za kosu, odvojen toalet, balkon. Posteljina je obezbeđena u apartmanima.

Apartmani za 4 osobe (cca 41-44 m2): dve spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, dnevna soba sa sofom.

Apartmani za 6 osoba (cca 65 m2): tri spavaće sobe, svaka sa dva odvojena kreveta, dnevna soba sa sofom.

Duplex apartmani za 6 osoba (cca 65 m2): na donjem spratu - spavaća soba sa dva kreveta, kabina sa krevetom na sprat, dnevna soba sa sofom. Na gornjem spratu - spavaća soba sa dva kreveta, kupatilo.

Lokacija: studija i apartmani se nalaze u više različitih objekata u naseljima Le Lac i Lavachet u Tinju. Tipično planinske gradnje, na samim stazama, pružaju pogodnosti za ski-in & ski-out. Poseduju različite strukture smeštaja i imaju: kuhinju (šporet, frižider, posuđe), balkon, kupatilo, a apartmani imaju i odvojen toalet.

Studija za 2-3 osobe (cca15-20 m2): dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i pomoćni krevet standardnih dimenzija.

Studija za 4 osobe (cca 22-25 m2): dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje i krevet na sprat za dve odrasle osobe.

Apartmani za 4-5 osoba (cca 26-32 m2): dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje ili kauč za dve osobe. Odvojena soba sa dva kreveta.

Apartmani za 6 osoba (cca 35-40 m2): dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje ili kauč za dve osobe i krevet na sprat za dve osobe. Soba sa dva kreveta.

Apartmani za 7-8 osoba (cca 48-50 m2): dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje ili kauč za dve osobe i krevet na sprat za dve osobe. Spavaća soba sa dva kreveta i soba sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta.

Lokacija: 100 m od žičare Grande Motte u naselju Val Claret u Tinju, odlično pozicioniran hotel velikog kapaciteta od 121 sobe.

Hotelska ponuda: restoran, bar sa kaminom, terasa, lift, fitnes, sauna, dečji klub, skijašnica.

Standardne sobe: SAT TV, telefon, kupatilo, većina soba ima balkon. Pomoćni ležaj je sofa na razvlačenje ili krevet na sprat.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (doručak: samoposluživanje - izbor više jela); večera: meni - klasičan način usluživanja - izbor više jela).

Lokacija: na samom ulazu u naselje Le Lac Lavachet u Tinju, u neposrednoj blizini ski liftova, prodavnica i ski škole.

Studija za 2 osobe (cca 15 m2): krevet na izvlačenje za dve osobe, mini kuhinja (rešo sa dve ringle, frižider), kupatilo.

Studija za 4 osobe (cca 20-25 m2): dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe ili dva kreveta, kabina sa krevetom na sprat za dve osobe ili dva odvojena kreveta, mini kuhinja (šporet, frižider) kupatilo.

Dvoprostorni apartmani za 5-6 osoba (cca 30-40 m2): dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za dve osobe ili dva kreveta, spavaća soba ili galerija sa krevetom na sprat, ili dva odvojena kreveta ili francuski krevet, mini kuhinja (šporet, frižider), kupatilo, većina ima odvojen toalet.

Troprostorni apartmani za 7-8 osoba (cca 40-50 m2): dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za dve osobe ili dva kreveta, spavaća soba sa dva odvojena kreveta ili francuskim krevetom, spavaća soba sa odvojenim ili krevetima na sprat za četiri osobe, predsoblje sa krevetom na sprat, mini kuhinja (šporet, frižider), kupatilo, većina ima odvojen toalet.

Lokacija: 150 m od ski staza, porodični hotel u tradicionalnom stilu udaljen oko 200 m od centra naselja Le Lac u Tinju. Ima 40 soba i 12 apartmana.

Hotelska ponuda: restoran, dnevni boravak, lift, spa centar sa saunom, đakuzijem, parnim kupatilom, fitnes, masaža, kozmetički salon, manji otvoren bazen sa toplom vodom, sef na recepciji, prostor za odlaganje prtljaga, ormarići za ski opremu, servis za pranje rublja.

Standardne sobe: SAT TV, telefon, sef, internet, kupatilo, fen za kosu, balkon.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (doručak: samoposluživanje - izbor više jela); večera: meni - klasičan način usluživanja-izbor više jela).

Lokacija: 200 m od ski liftova, na južnoj padini u okrugu La Daille, oko 1 km od centra mesta Val d'Isere, 50 m od lifta kojim se brzo dolazi do centra i drugih ski liftova. Ima 88 apartmana za 4-7 osoba.

Studija i apartmani: kuhinja (šporet, frižider, mikrotalasna pećnica), kupatilo, većina apartmana ima odvojen toalet, balkon ili zastakljena lođa.

Studija za 4 osobe (cca 22 m2): dnevni boravak sa dva odvojena kreveta, kabina sa krevetom na sprat.

Jednoprostorni apartmani za 4-5 osoba (cca 24-28 m2): dnevni boravak sa dva odvojena kreveta, ugradni krevet ili krevet na izvlačenje, spavaća soba sa francuskim krevetom.

Jednoprostorni apartmani za 6-7 osoba: dnevni boravak sa dva kreveta i sofom na izvlačenje, spavaća soba sa francuskim krevetom, kabina sa krevetom na sprat.

Dodatni sadržaji: iznajmljivanje TV-a, telefon, ormarići za odlaganje ski opreme, a u blizini apartmana: sauna, tursko kupatilo, fitnes i spa centar, besplatan prevoz ski busom do staza.

Lokacija: na samoj stazi, 50 m od ski lifta, u najnovijem i najmodernijem delu naselja Val Claret u Tinju. Objekat ima 62 apartmana.

Studija i apartmani: kuhinja (šporet, frižider, mikrotalasna pećnica, posuđe), usisivač, kupatilo, balkon.

Studija za 4 osobe (cca 23 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe i spavaći deo odvojen kliznim vratima sa sofom na razvlačenje za dve osobe.

Studija za 5 osoba (cca 26 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe i krevetom, spavaći deo odvojen kliznim vratima sa sofom na razvlačenje za dve osobe.

Dvosobni apartmani za 6 osoba (cca 35 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaći deo odvojen kliznim vratima sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa dva kreveta, odvojen toalet.

Dodatni sadržaji: iznajmljivanje TV-a, internet na recepciji, iznajmljivanje pegle, skijašnica.

Lokacija: 200 m od ski staza, prve gondole i centra naselja Val Claret u Tinju. Hotel je izgrađen u tradicionalnom savojskom stilu od drveta i kamena i ima ukupno 55 apartmana.

Hotelska ponuda: lobi sa kaminom, prostorija za odlaganje prtljaga, internet u apartmanima i na recepciji, skijašnica. U blizini hotela nalazi se Aquatonic fitnes centar.

Apartmani: SAT TV, telefon, kuhinja (šporet, frižider, toster, posuđe), kupatilo sa sušačima za peškire, balkon. Napomena: svi apartmani imaju posteljinu i peškire.

Jednosobni apartmani za 3-4 osobe: spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dnevna soba sa sofom i krevetom na razvlačenje (ili dva odvojena kreveta).

Jednosobni apartmani za 5-6 osoba: spavaća soba sa francuskim krevetom, kabina sa krevetom na sprat, dnevni boravak sa sofom i krevetom na razvlačenje.