Les Menuires

Lokacija: studija i apartmani se nalaze u više različitih objekata u naseljima: Breyers, Reberty i Croasette. Tipično planinske gradnje, na samim stazama, pružaju pogodnosti za „ski-in & ski-out“.

Studija i apartmani: mini kuhinja (šporet, sudopera, posuđe), kupatilo, apartmani imaju odvojeni toalet, balkon.

Studija za 2-3 osobe (cca 15-20 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje i pomoćni krevet standardnih dimenzija.

Studija za 4 osobe (cca 22-25 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje i krevet na sprat.

Apartmani za 4-5 osoba (cca 26-32 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje ili sofa za dve osobe. Odvojena soba sa dva kreveta.

Apartmani za 6 osoba (cca 35-40 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje ili sofa za dve osobe i krevet na sprat za dve osobe i soba sa dva kreveta.

Apartmani za 7-8 osoba (cca 48-50 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje ili sofa za dve osobe i krevet na sprat. Jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i soba sa francuskim krevetom ili dva kreveta.

www.belambra-vvf.fr

Lokacija: na samoj stazi, 200 m od ski lifta, u naselju Brelin, centralnom delu doline Les Menuries. Veliki kompleks na 16 spratova, koji raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i 202 kompletno opremljena apartmana, svaki sa TV-om, frižiderom, kupatilom, balkonom. U blizini je mini ski klub škola za mališane koji tek počinju da skijaju.

Hotelska ponuda: restoran, lift, bar sa terasom, besplatni Wi-Fi internet na recepciji, skijašnica, prostorija za prtljag, ski prodavnica, mini klub za decu, soba sa igricama za decu 3-10 godina, terasa za sunčanje, servis za pranje rublja (uz doplatu), parking. Na 200 m od hotela nalazi se novi sportski centar koji ima brojne sadržaje: bazene, teretane, košarku, odbojku, skvoš, igraonice za decu, solarijum, masaža.

Standardne sobe i apartmani: TV, telefon, mini frižider, kupatilo, balkon.

Dvokrevetne standardne sobe (cca 14 m2): razdvojeni kreveti ili francuski krevet.

Trokrevetne standardne sobe (cca 18 m2): francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu na razvlačenje.

Apartmani za 4 osobe (cca 30 m2): dve sobe sa francuskim krevetima ili dva odvojena kreveta.

Apartmani za 5 osoba (cca 35 m2): dve sobe sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofa na razvlačenje.

Apartmani za 7 osoba (cca 48 m2): dve sobe sa francuskim krevetom, soba sa dva odvojena kreveta, sofa na razvlačenje.

Ishrana: usluga u hotelu može biti polupansion ili pun pansion. Doručak, ručak i večera – samoposluživanje (izbor više jela). Veliki izbor raznih savojskih slanih i slatkih specijaliteta, vino je uključeno uz ručak ili večeru.

Lokacija: 30 m od ski lifta, u delu Le Menuira – Croisette, ima direktan pristup šoping centru. U svom sastavu ima studija za maksimum četiri osobe i apartmane za maksimum pet osoba. Na samo nekoliko koraka, nalazi se novi sportski centar koji ima bazen, saunu, fitnes centar, salu za košarku, odbojku, zabavni park za decu, razne vrste masaža.

Studija i apartmani: telefon, mini kuhinja (rešo, rerna, frižider, mikrotalasna, posuđe), kupatilo, odvojeni toilet, balkon.

Studija za 4 osobe (cca 32 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe i spavaći deo odvojen paravanom sa sofom ili krevetom na izvlačenje za dve osobe.

Apartmani za 5 osoba (cca 42 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe i krevet na razvlačenje, spavaća soba sa dva odvojena kreveta.

Dodatni sadržaji: Wi-Fi internet (uz doplatu), iznajmljivanje TV-a, skijašnica, prostorija za prtljag, parking.

Napomena: cela rezidencija je nepušačka.

www.hotel-kaya.com

Lokacija: na samoj stazi na najvišoj tački Le Menuira, sa pogledom na centar mesta, u naselju Reberty 2000. Napravljen je u stilu alpskog šalea i ima 50 soba.

Hotelska ponuda: restoran, terasa, biblioteka, zatvoreni bazen, fitnes, spa centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, parking uz doplatu, skijašnica, prodavnica ski opreme.

Standardne sobe (cca 23 m2): SAT TV, radio, DVD plejer, internet, kupatilo sa sušačem za peškire, fen.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (doručak: samoposluživanje – izbor više jela); večera: meni – klasičan način usluživanja – izbor više jela).