Alpe d’Huez

Lokacija: na samim ski stazama, pruža pogodnosti za „ski-in & ski-out“. Studija i apartmani se nalaze u više različitih objekata u mestu Alpe D‘Huez. Tipično su planinske gradnje. Imaju različite strukture smeštaja i sadrže: kuhinju (šporet, frižider, sudopera, posuđe), kupatilo, a apartmani imaju odvojen toalet, balkon.

Studija za 2-3 osobe (cca 15-20 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje i pomoćni krevet standardnih dimenzija.

Studija za 4 osobe (cca 22-25 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje i krevet na sprat za dve odrasle osobe.

Apartmani za 4-5 osoba (cca 26-32 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje ili sofa za dve osobe. Spavaća soba sa dva odvojena kreveta.

Apartmani za 6 osoba (cca 35-40 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje ili sofa za dve osobe i krevet na sprat za dve odrasle osobe. Spavaća soba sa dva odvojena kreveta.

Apartmani za 7-8 osoba (cca 48-50 m2): u dnevnom boravku krevet na razvlačenje ili sofa za dve osobe i krevet na sprat za dve odrasle osobe. Spavaća soba sa dva odvojena kreveta i soba sa francuskim krevetom ili dva standardna kreveta.

Lokacija: 150 m od skijališta i 100 m od trgovačkog centra u naselju Les Bergers, u mestu Alpe D‘Huez.

Studija i apartmani: TV, telefon uz doplatu, kuhinja (šporet, frižider, mikrotalasna, aparat za kafu), kupatilo, većina ima balkon.

Studija za 2 osobe (cca 18-20m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i krevetom na izvlačenje.

Studija za 3-4 osobe (cca 28-32 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i krevetom na izvlačenje, kabina sa krevetom na sprat.

Apartmani za 5-6 osoba (cca 38-42 m2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i krevetom na izvlačenje, kabina sa krevetom na sprat, spavaća soba sa francuskim krevetom.

Dodatni sadržaji: restoran, bar, dnevni boravak sa kaminom, skijašnica, otvoren bazen sa toplom vodom, prostorija za prtljag, pranje veša uz doplatu.

www.belambra-vvf.co.uk

Lokacija: 100 m od ski lifta, u centru naselja Les Bergers u mestu Alpe D‘Huez, 50 m od šoping centra. Ima 120 apartmana i renovirani su 2005 godine.

Studija i apartmani: TV (uz doplatu), mini kuhinja (rešo ili šporet, frižider, posuđe, aparat za kafu), kupatilo, većina ima balkon.

Studija za 3-4 osobe (cca 25 m²): dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje za dve osobe, pretprostorija odvojena kliznim vratima sa dva ležaja ili krevetom na sprat.

Apartmani za 5-6 osoba (cca 30 m²): dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje za dve osobe, pretprostorija odvojena kliznim vratima sa dva ležaja, kabina sa krevetom na sprat.

Dodatni sadržaji: lift, besplatni Wi-Fi internet kod recepcije, salon, skijašnica, prostorija za prtljag, pranje veša uz doplatu.