Jahorina

Lokacija: U središnjem delu skijališta, 2001.godine, na 1.550 mnv je sagradjen je  moderan hotel Kristal, projektovan, gradjen i opremljen po najsavremenijim standardima. Hotel raspolaže sa 68 ležaja, u moderno opremljenim sobama i apartmanima .

Sobe imaju: kupatilo, mini bar, direktnu telefonsku liniju, Sat TV.

Gostima su na raspolaganju: Restoran sa 70 mesta, ,,Jahorinska kuća,, nacionalni restoran sa ognjištem, kafe bar, sala za sastanke, fitnes sala, sauna, ski rental, servis i prodavnica sportske opreme i parking sa video nadzorom.

Ishrana: polupansion,doručak i večera, samoposluživanje, više jela po izboru.

Lokacija: Hotel Snežna kraljica nalazi se pored staze Ogorijelica, u blizini hotela Košuta, na 1610mnv. Moderno opremljen hotel raspolaže sa 18 dvo, tro i četvorokrevetnim sobama .

Sobe imaju: TV, telefon, kupatilo TWC.

Gostima su na raspolaganju: restoran, internet caffe, ski servis, i škola skijanja.

Ishrana: polupansion, doručak i večera, samoposluživanje, više jela po izboru.

Ovaj ekskluzivni hotel se nalazi na nadmorskoj visini od 1610 m, između hotela „Jahorina“ i „Košuta“. Jedna od glavnih prednosti hotela je njegova lokacija.
Smešten je u samom centru Jahorine i udaljen svega 50 m od olimpijskih skijaških staza Ogorjelica II. Hotel se odlikuje odličnom kuhinjom.

Hotel ima: 18 soba sa ukupno 50 kreveta.

Sobe imaju: nov, kvalitetan i komforan nameštaj, kupatilo, telefon i SAT TV.

Gostima su na raspolaganju: kafe klub „San“, sa velikim izborom toplih i hladnih napitaka, salon za masažu sa saunom i prostor za igru dece (savremeno opremljena igraonica).

Ishrana: doručak - švedski sto, večera - izbor 3-5 jela.

Lokacija: Hotel se nalazi na najsunčanijem delu Jahorine, na 1.600mnv. izmedju hotela Bistrica i Košuta, raspolaže sa 80 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i sa 4 moderno opremljena apartmana.

Sobe imaju: kupatilo, mini bar, TV i direktnu telefonsku liniju.

Gostima su na raspolaganju: Restoran, konferencijski salon, disko bar, staklena zimska bašta sa prelepim pogledom, ski rental usluge i ski škola, frizerski salon, salon za masažu i prodavnica sportske opremei vlastiti bebi lift.

Ishrana:polu pansion, doručak i večera, samoposluživanje, više jela po izboru.

Hotel je smešten na nadmorskoj visini od 1530 m. Kompletno je renoviran 1999. god. i sagrađen je u planinskom stilu. Od žičare je udaljen svega 50 m.

Hotel ima: 63 komforne sobe i 4 apartmana.

Sobe imaju: kupatilo, telefon, TV.

Gostima su na raspolaganju: restoran, kamin sala, diskoteka, prodavnica, skijašnica, ski servis i prelepa terasa.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela).

Hotel se nalazi u sastavu Olimpijskog centra Jahorina na nadmorskoj visini od 1620 m. Pored veoma prijatne atmosfere koju pruža, ovaj hotel se može pohvaliti izvanrednom nacionalnom kuhinjom. Svojim sadržajem predstavlja idealno mesto za sve vidove zimskih sportova u predivnom prirodnom okruženju. Od olimpijskih skijaških staza je udaljen 150 m.

Hotel ima: 156 komfornih soba i 8 apartmana.

Sobe imaju: kupatilo, telefon i SAT TV.

Gostima su na raspolaganju: nacionalni restoran, kafe bar, kamin sala, sala za seminare i konferencije, zatvoreni bazen, sauna, fitnes klub, sala za bilijar i sala za stoni tenis.

Ishrana: polupansion  - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela).

Lokacija: Hotel Termag se nalazi u samom centru Jahorine, na 1.550 mnv. neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 18 komfornih soba i 13 moderno opremljenih apartmana. Hotel je u celosti klimatizovan, sa sopstvenim informacionim sistemom i liftom. U podzemnoj garaži je potreban broj parking mesta. Gostima je na raspolaganju i Vila Termag, udaljena 250 m od hotela. Sastoji se iz 4 apartmana (2 manja i 2 veća).

Sobe imaju: kupatilo, satelitsku TV,direktnu telefonsku liniju i internet mrežu.

Gostima su na raspolaganju: restoran sa 120 mesta, kamin sala, Jahorinski pab, prodavnica suvenira, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jakuzzi, fitness klub, solarijum i masaža. Hotel nudi usluge ski rentala, ski servisa, ski škole,prodavnicu ski opreme, sopstveno klizalište i iznajmljivanje klizaljki. U blizini hotela se nalazi drugi hotelski ski restoran Koliba (na samoj ski stazi).

Ishrana: polupansion, doručak i večera, samoposluživanje, više jela po izboru.

Lokacija: Ovaj nov, moderan hotel nalazi se na putu izmedju hotela Termag/ Vučko i hotela Bistrica , na 150 m od žičare , Poljice,,. Hotel raspolaže sa 98 ležaja u sobama i studijima.

Sobe i studija imaju: jednu prostoriju sa francuskim i klasičnim krevetom, kupatilo, SAT TV,mini bar.

Gostima su na raspolaganju: bazen, sauna, parno kupatilo, restoran, fitness sala, igraonica, skijašnica, parking.

Ishrana: polupansion, doručak i večera, samoposluživanje, više jela po izboru.

Za novogodišnju smenu obavezna je doplata za svečanu večeru 31.12.  65 eura za odrasle, deca od 7 do 15 godina plaćaju 30 eura. U cenu nije uključena boravišna taksa 1,50 eura dnevno po osobi.

U cenu je uključeno korišćenje, parkinga, SPA centra , zatvorenog bazena, saune, fitnesa. Cene su date za 7 polupansiona (doručak i večera, samoposluživanje, više jela po izboru)

Popust: deca do 5 godina na pomoćnom ležaju borave gratis, deca od 5 do 12 godina na pomoćnom ležaju plaćaju 50%, odrasli na pomoćnom ležaju plaćaju 70%. Deca na standardnom ležaju nemaju popust.

Lokacija: Apart hotel Vučko se nalazi na 50 m od ski staza, na odličnoj lokaciji. Većina apartmana je sa pogledom ka vrhu Jahorine, na osunčanoj južnoj strani planine. Svojim gostima nudi smeštaj u 44 studija veličine 30m2, sa dva klasična i pomoćnim ležajem, u okviru kog je i kuhinja i apartmana veličine 40 m2 (dnevni boravak sa ležajem na rasklapanje za 2 osobe + pomoćni ležaj, i spavaća soba sa 2 ležaja) rasporedjenih na 4 sprata (5 jednokrevetnih, 12 dvokrevetnih, 6 trokrevetnih sa dodatnim trećim ležajem, i 21 apartmanom) opremljenih po principu moderne tehnologije. Samo lux apartmani imaju zatvoreni parking.

Apartmani i studiji imaju: kupatilo (fen, papuče, TWC), mini kuhinju (ugradni frižider, ugradna ringla, napa, sudopera, kuvalo za čaj, potreban broj posudja), plakare, blindirana vrata, kablovsku TV, telefon, internet, centralno grejanje.

Gostima su na raspolaganju: konferencijska sala, vinoteka, restoran, club paradiso, kamin sala,ski škola,ski rental i ski box.

Ishrana: polupansion,doručak i večera-švedski sto, samoposluživanje, više jela po izboru.