• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Polihrono apartmani

 ApartHotel Fanis je, po mnogima, najlepši hotel u Polihronu, a možda i na celom Halkidikiju. Nalazi se na samoj obali mora i poseduje veliko dvorište sa divnim travnjakom u kome je smešten bazen za odrasle i decu. Smeštajni deo sastoji se od trokrevetnih studija i četvorokrevetnih apartmana. Svi studiji i apratmani imaju kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), telefon, fen za kosu, LCD TV, klima uređaje čije je korišćenje u jednom delu sezone uračunato u cenu najma. Četvorokrevetni apartmani imaju dva klima uređaja. Apartmani su veoma prostrani i funkcionalni. Objekat je dugi niz godina bio u ponudi engleskih turoperatera i servis je prilagođen engleskim standardima. Čišćenje apartmana se obavlja svakog dana, dok se posteljina i peškiri menjaju na svakih 5 dana. Hotel poseduje recepciju kao i snack bar pored bazena, dok se u prizemlju hotela nalazi TV sala kao i sala za društvene igre. Wireless internet je dostupan gostima u oblasti celog hotela.

Opširnije...

 ApartHotel Kosmas se nalazi na samo 20 metara od plaže, na samo desetak metara od glavne šetačke ulice, ali je zaklonjena od buke. U ponudi imamo dvokrevetne, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i trokrevetne studije, koji su smešteni u prizemlju i prvom spratu i četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane. Dvokrevetni studiji i dvokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem sastoje se od kuhinjskog i spavaćeg dela, u kome su dva kreveta, gde su prostorije spojene hodnikom i nisu razdvojene vratima. Trokrevetni studiji sastoje se od kuhinjskog i spavaćeg dela, u kome su tri kreveta, prostorije su spojene hodnikom i nisu razdvojene vratima. Duplex apartmani su sastavljeni od dve spavaće sobe sa po dva kreveta i dnevnim boravkom u kome se nalazi kuhinja i peti ležaj kod petokrevetnih apartmana. Objekat poseduje bazen sa ležaljkama i prostrano dvorište. Svi studiji i apartmani poseduju prostrane terase sa pogledom na bazen. Kuhinja sadrži frižider, mini električni šporet i posuđe. Sve smeštajne jedinice poseduju TV aparat i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih 5 dana, a čišćenje je svakodnevno. Pored samog aparthotela nalazi se parking.

Opširnije...

 ApartHotel Aristidis se nalazi 50 metara od plaže u glavnoj šetačkoj ulici koja vodi ka moru. U dvorištu hotela je bazen, pool bar i cafe bar sa wireless internetom koji stoje na raspolaganju gostima hotela. Aparthotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije i četvorokrevetne apartmane. Svi studiji i apartmani su opremljeni televizorom, telefonom, fenom za kosu u kupatilu, terasom, kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe) i klima uređajem. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu najma u julu i avgustu dok se u ostalim terminima doplaćuje 5 eura dnevno. Posteljina i peškiri menjaju se na 5 dana, dok je čišćenje svakog dana. Iza objekta se nalazi parking.

Opširnije...

 Vila Tasula je kompleks sastavljen od četiri vile čiji frontalni deo izlazi na more, a smeštajne jedinice su od morske obale i plaže udaljene par desetina koraka. Vila je locirana u centralnom delu Polihrona. I pored svog položaja u centralnom delu šetališta i plaže, vilu preporučujemo porodicama sa decom, jer je struktura vila štiti od buke. Supermarket je udaljen oko minutu hoda, dok su mnogobrojni restorani u neposrednoj blizini ovog apartmanskog objekta. U našoj ponudi imamo trokrevetne apartmane, trokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem kao i četvorokrevetne apartmane. Svaki apartman je opremljen kupatilom, kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), balkonom, TV prijemnikom i klima uređajem čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih 5 dana.

Opširnije...

 Vila Panos se nalazi na 140 metara od plaže. U pitanju je novoizgrađeni objekat otvoren za goste 2008. godine. Ispred vile postoji veliki parking. U ponudi imamo četvorokrevetne i petokrevetne dupleks apartmane. Apartmani se sastoje od dve spavaće sobe i jednom izuzetno prostranom dnevnom sobom. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski krevet standardnih dimenzija, dok se u drugoj spavaćoj sobi nalazi jedan krevet. U dnevnom boravku se, osim velike kuhinje (frižider, mini električni šporet sa rernom, posuđe), nalazi trpezarijski sto kao i još jedan ili dva kreveta na razvlačenje normalnih dimenzija. Apartmani su veoma prostrani i funkcionalni. Svi apartmani na spratu imaju jednu malu i jednu veliku terasu. Apartmani poseduju TV aparat i dva klima uređaja čije je korišćenje uračunato u cenu najma.  Zamena posteljine se vrši na svakih 5 dana.

Opširnije...

 Vila Theodora je kompleks sastavljen od pet vila čiji frontalni deo izlazi na more, a smeštajne jedinice su od glavnog dela šetališta i plaže udaljene par desetina koraka. Vila je locirana u centralnom delu Polihrona. I pored svog položaja u centralnom delu šetališta i plaže, vilu preporučujemo porodicama sa decom, jer je struktura vila štiti od buke. Supermarket je udaljen oko minut hoda, dok su mnogobrojni restorani u neposrednoj blizini ovog apartmanskog objekta. U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane. Svaki duplex apartman je sastavljen od prostranog dnevnog boravka u kome je smeštena kompletno opremljena kuhinja i jedan ležaj i dve spavaće sobe gde se u jednoj nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena ležaja. Svaki apartman je opremljen kupatilom, kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), balkonom sa pogledom na more, TV prijemnikom i klima uređajem čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Zamena posteljine i peškira se vrši na svakih 5 dana.

Opširnije...

 Vila Janis je novoizgrađeni objekat završen u oktobru 2013.godine i ove sezone primiće svoje prve goste. Vila Janis se nalazi, odmah iza ApartHotela Fanis, na samo 80m od plaže i 100m od samog centra Polihrona. U vili Janis smeštajne kapacitete čine četvorokrevetni apartmani, četvorokrevetni i šestokrevetne duplex-mezonete. Četvorokrevetni apartmani se nalaze u spuštenom prizemlju vile, jako su komforni i moderno opremljeni. Apartmani se sastoje od dnevne sobe, u kojoj se nalaze dva singl kreveta i kompletno opremljena kuhinja .Spavaća soba je opremljena francuskim krevetom. Terase su prostrane i gledaju ka dvorištu. Vila Janis je građena po najnovijim i najmodernijim standardima. Duplex-mezonete se nalaze na drugom spratu kuće i jako su prostrane. Šestokrevetna duplex-mezoneta se sastoji od dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi prostrana dnevna soba sa kompletno opremljenom kuhinjom. U dnevnoj sobi je smeštena garnitura za sedenje, koja se može razvlačiti, a prijatnu atmosferu odaje i kamin koji se tu nalazi. Takođe, na donjem nivou se nalazi i jedna spavaća soba u kojoj je francuski krevet, kao i kupatilo. Spiralnim stepenistem se penje na drugi nivo, gde se nalaze još dve spavaće sobe. Jedna soba je opremljena sa dva singl kreveta i ima terasu sa direktnim pogledom na more, dok je u drugoj sobi francuski krevet i ima terasu. Četvorokrevetni duplex-mezonet na donjem nivou ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i kupatilom. Iz dnevne sobe se ulazi u spavaću sobu. Na gornjem nivou,do koga se dolazi spiralnim stepeništem nalazi se spavaća soba, u čijem sastavu se nalazi i kupatilo. Svi apartmani imaju klimu, koja se ne doplaćuje,kao i internet. U neposrednoj blizini,gotovo ispred same vile,nalazi se parking prostor, koji je besplatan. Čišćenje, promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka.

Opširnije...