• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Olimpska Riviera hoteli

 Hotel Royal Palace Resort & Spa je mali porodični hotel koji je smešten u letovalištu Platamon. Sastoji se od dve hotelske zgrade i udaljen je oko 80 m od plaže. Hotel poseduje 17 moderno opremljenih soba.

Opširnije...

 Hotel Olimpian Bay je smešten u podnožju Olimpa, u jednom od istorijski najpoznatijih regija Grčke. Nalazi se na samoj obali Leptokarije, na oko 1 km od centra mesta. Ovo je pre svega porodični hotel i idealan je za smeštaj porodica sa decom. Prostire se na površini od oko 100 ha i nudi kvalitetan smeštaj i dobru uslugu.

Opširnije...

 Hotel Dion Palace se nalazi u oblasti Pieria. Smešten je u podnožju Olimpa, između Soluna i Larise, u mestu Litohoro.

Hotel je renoviran pre nekoliko godina i jedan je od luksuznijih hotela u ovom delu Grčke. Idealan je za smeštaj kako porodica sa decom, tako i parova.

Opširnije...

 Hotel Mediterranean Village se nalazi u Paraliji, tačnije na oko 2 km pre ulaska u mesto. Ovaj luksuzni hotelski kompleks, izgrađen pre par godina, smešten je na samoj peščanoj plaži. Sastoji se od nekoliko zgrada i manjih bungalova u kojima su smeštene sobe.

Opširnije...

 Hotel Mediterranean Resort je jedan od hotela sa dugom tradicijom u Olimpskoj regiji. Nalazi se u Paraliji, na oko 250 m od plaže. Ima izuzetno dobru lokaciju obzirom da je od Soluna udaljen svega 70-ak kilometara, a u neposrednoj blizini su arheološko nalazište Dion, Meteori i gradić Katerini.

Opširnije...

 Hotel Mediterranean Princess je još jedan luksuzni hotel u lancu Mediterranean hotela. Nalazi se na oko 1 km od Paralije i na oko 150 m od peščane plaže. Ovaj hotelski kompleks je počeo sa radom 2008.godine i svojim gostima nudi izuzetno kvalitetan smeštaj i odličnu uslugu.

Opširnije...

 Hotel Cosmopolitan se nalazi na samom ulazu u Paraliju, na oko 200 m od peščane plaže. Ovaj novoizgrađeni hotelski kompleks svojim gostima nudi smeštaj u luksuzno opremljenim sobama i uživanje u brojnim sadržajima.

Opširnije...

 Hotel Regina Mare se nalazi u samom centru letovališta Paralia, na oko 20 m od peščane plaže. Hotel je kompletno renoviran u periodu od 2006-2007. godine i svojim gostima nudi smeštaj u 38 moderno opremljenih soba.

Opširnije...

 Hotel Ioni je mali porodični hotel koji se nalazi u samom centru Paralije, preko puta crkve. Udaljen je oko 30 m od peščane plaže. Obzirom da se nalazi u centru grada ima idealnu lokaciju, jer se u njegovoj blizini nalaze brojni kafići, prodavnice, butici i restorani.

Opširnije...

 Hotel Europe se nalazi u centru Paralije u blizini parka, na oko 100 m od same plaže. Ovaj mali gradski hotel nudi svojim gostima dobru uslugu i smeštaj u moderno uređenim i komfornim sobama.

Opširnije...

 Hotel Ilion se nalazi u samom centru Paralije, u blizini crkve i na oko 30 m od peščane plaže. Ovaj mali porodični hotel ima dugu tradiciju. Nalazi se u samom centru letovališta i u njegovoj blizini su brojni kafići, prodavnice, butici i restorani.

Opširnije...