• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Halkidiki Kasandra hoteli

 Hotel Alexander The Great se nalazi između mesta Kallithea i Kriopigi, oko 2,5 km je od mesta Kallithea i oko 1,5 km od Kriopigija. Hotel je smešten na samoj obali i okružen je borovom šumom. Plaža ispred hotela već dugi niz godina s ponosom nosi plavu zastavu i ova plaža se smatra jednom od najlepših u ovom delu Halkidikija. Do ove prelepe plaže gosti se mogu spustiti stepenicama ili liftom koji se spušta direktno do nje.

Opširnije...

 Hotel Grandotel se nalazi u centru Haniotija, na samoj plaži u neposrednoj blizini parka u Haniotiju. Hotel se sastoji od dva hotelska krila u kojima se nalaze različiti tipovi soba.

Opširnije...

 Hotel Mykonos Paradise se nalazi u letovalištu Nea Kalkratia, okružen je zelenilom i predivnim parkom koji ga razdvaja od plaže sa kristalno čistom vodom. Udaljen je od plaže oko 80 m. Ovo je pre svega porodični hotel, ali u njemu vrlo rado borave i poslovni ljudi upravo zbog dobre lokacije i blizine Soluna. Od Soluna je udaljen oko 35 km, a od aerodroma oko 25 km. Hotel Mykonos Paradise je takođe poznat i po svom manjem SPA centru koji gostima nudi mnogobrojne kozmetičke i zdravstvene tretmane.

Opširnije...

 Hotel Lesse se nalazi u Haniotiju, malo izvan centra i gužve, a opet blizu svih dešavanja koje ovo mesto može da ponudi. Prostire se na velikoj površini i sa svih strana je okružen zelenilom. Udaljen je oko 200 m od plaže i svojim gostima nudi odličnu uslugu i kvalitetan smeštaj.

Opširnije...

 Hotel Flegra Palace se nalazi na ulazu u Pefkohori, u blizini glavnog puta i oko 200 m od plaže. Hotel je renoviran 2008. godine. Sastoji se od više zgrada u kojima su smeštene sobe i apartmani.

Opširnije...

 Hotel Macedonian Sun se nalazi na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten je na uzvišenju preko puta hotela Athos Palace i Pallini Beach i od njih je udaljen oko 500 m i isto toliko od plaže.

Opširnije...

 Hotel Dolphin Beach se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kassandra, u mestu Possidi. Udaljen je od plaže svega 20-ak metara i od nje je razdvojen sporednom ulicom. Ovaj mali porodični hotel, nudi svojim gostima odličan kvalitet smeštaja u različitim tipovima soba i odličnu uslugu po povoljnim cenama.

Opširnije...

 Hotel Possidi Holidays je jedan od luksuznijih hotela na ovom delu poluostrva Kassandra, kako zbog pratećeg programa tokom boravka tako i zbog kvalitetne usluge koju pruža. Nalazi se nedaleko od mesta Possidi, na zapadnoj obali poluostrva Kasandra. Hotelski kompleks je smešten na samoj plaži, okružen zelenilom i sastoji se od glavne zgrade i nekoliko manjih objekata.

Opširnije...

 Hotel Elinotel Polis se nalazi u centralnom delu Haniotija i oko 200 m od plaže. Manji porodični hotel koji pripada lancu Elinotel kao i hotel Apolamare. Renoviran je 2009.godine. Poslednjih godina hotel je vrlo popularan na srpskom tržištu i prema komentaru putnika nudi odličnu uslugu po povoljnoj ceni.

Opširnije...

 Hotel Kriopigi Beach se nalazi u centru mesta Kriopigi, u neposrednoj blizini glavnog puta koji prolazi kroz mesto. Građen je u tradicionalnom stilu tako da po sloljašnosti ne odudara od arhitekture objekata u blizini. Udaljen je oko 1 km od plaže, a za goste hotela je tokom sezone organizovan prevoz do plaže. Svojim gostima nudi brojne usluge, dobru hranu, zabavu i ljubazno osoblje, tako da se ovde osećaju kao kod kuće.

Opširnije...

 Hotel Elinotel Apolamare se nalazi u neposrednoj blizini centra Haniotija, u mirnijem delu, izolovan od gužve. Smešten je na samoj plaži. Hotel je kompletno renoviran 2008. godine i predstavlja jedan od luksuznijih hotela u ovom delu poluostrva Kassandra. Svojim gostima nudi smeštaj u više različitih, luksuzno nameštenih soba.

Opširnije...

 Hotel Grand Victoria se nalazi mestu Hanioti, na oko 300 m od plaže i isto toliko od samog centra Haniotija. Ovaj hotelski kompleks se sastoji iz tri različite zgrade i nudi smeštaj u više tipova soba.

Opširnije...

 Hotel Theophano Imperial Palace se nalazi na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten na samoj obali, ovaj prelepi kompleks koji ima 5* predstavlja pravu oazu mira i uživanja. Hotel zajedno sa hotelima Macedonian Sun, Athos Palace, Pallini Beach i Simantro Beach pripada lancu G-hotela.

Opširnije...

 Hotel Simantro Beach se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kassandra, u neposrednoj blizini Sani Resort-a. Ovaj hotel je specifičan pre svega po svojoj arhitekturi i dizajnu. Rađen je po uzoru na izgled svetogorskih manastira, dok je enterijer uglavnom uređen u tradicionalnom, etno stilu. Najbliže mesto u blizini hotela je Nea Fokea od koje je udaljen oko 10 km, dok je udaljenost od aerodroma u Solunu oko 70 km. Hotel zajedno sa hotelima Macedonian Sun, Athos Palace, Pallini Beach i Theophano Imperial Palace pripada lancu G-hotela.

Opširnije...

 Hotel Sani Beach Club zajedno sa hotelima Sani Beach, Porto Sani Village i Sani Asterias Suites čini Sani Resort. Ovaj resort je jedan od najluksuznijih na Halkidikiju. Ceo resort se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, na oko 9 km od mesta Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu. Sani Beach Club je luksuzni hotel koji se sastoji od više manjih zgrada, bungalovskog je tipa i gostima nudi smeštaj u veoma luksuznim sobama i apartmanima.

Opširnije...

 Hotel Sani Asterias Suites je manji boutique hotel koji zajedno sa hotelima Sani Beach, Sani Beach Club i Porto Sani Village čini Sani Resort. Ovaj resort je jedan od najluksuznijih na Halkidikiju. Ceo resort se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, na oko 9 km od mesta Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu. Sani Asterias Suites ima veliki broj elegantnih i luksuznih apartmana tako da svojim gostima nudi vrhunski kvalitet usluge.

Opširnije...

 Hotel Possidi Paradise se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kassandra, u mestu Possidi. Udaljen je od plaže svega 20-ak metara i od plaže ga deli ne tako prometna, sporedna ulica. Plaža je duga i peščana. Hotel je renoviran 2008. godine i svojim gostima nudi boravak u veoma mirnom i prijatnom okruženju.

Opširnije...

 Hotel Porto Sani Village zajedno sa hotelima Sani Beach, Sani Beach Club i Sani Asterias Suites čini Sani Resort. Ovaj resort je jedan od najluksuznijih na Halkidikiju. Ceo resort se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, na oko 9 km od mesta Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu. Porto Sani Village predstavlja mesto za potpuni oporavak duha i tela. Ljubazno osoblje, vrhunska usluga i luksuzni smeštaj definitivno predstavljaju dobitnu kombinaciju tako da hotel Porto Sani Village predstavlja pravu oazu mira i opuštanja.

Opširnije...

 Hotel Portes Beach se nalazi u letovalištu Nea Potidea, udaljen je oko 2 km od centra mesta i oko 55 km od aerodroma u Solunu. Nalazi se na samo 50 m od plaže, okružen borovom šumom koja se spušta do same obale. Hotel ima dugu tradiciju i prilagođen je smeštaju svih struktura gostiju, naročito porodica sa decom zbog blizine plaže.

Opširnije...

 Hotel Palladium pripada mestu Kriopigi i od centra mesta je udaljen oko 3 km. Približno isto je udaljen i od susednog mesta Kallithea. Hotel je malo uvučen od glavnog puta i udaljen je oko 1 km od plaže. Za goste hotela je tokom sezone organizovan kombi prevoz do plaže nekoliko puta u toku dana.

Opširnije...

 Hotel Pallini Beach je još jedan od hotela iz lanca G hotela. Nalazi se na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten je na samoj obali, odmah pored hotela Athos Palace. Čitav prostor oko ovih hotela je lepo uređen i prepun zelenila, i pruža poptpuni ugođaj svima koji ovaj hotel izaberu za svoj odmor.

Opširnije...

 Hotel Oceania Club je jedan od najluksuznijih hotela na prvom prstu Halkidikija, poluostrvu Kasandra. Udaljen je oko 60 km od aerodroma u Solunu i oko 1 km od Nea Moudanie. Smešten je na samoj plaži dugoj oko 350 m. Ovaj luksuzni kompleks gostima nudi brojne sadržaje i smeštaj u luksuznim sobama i apartmanima. Prolagođen je smeštaju kako parovima i mlađim gostima, tako i porodicama sa decom.

Opširnije...

 Hotel Naias je moderan hotelski kompleks koji je smešten u samom centu letovališta Hanioti. Sastoji se od dve zgrade u kojima su raspoređeni studiji i apartmani. Jedna zgrada se nalazi na samoj plaži, dok se druga nalazi odmah preko puta. Ovaj hotel je vrlo popularan na našem tržištu i vrlo rado ga posećuju porodice sa decom.

Opširnije...

 Hotel Istion se nalazi na oko 2 km od mesta Nea Potidea i oko 55 km od Soluna. Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na solunski zaliv. Smešten je uz samu peščanu plažu. Ovaj hotelski kompleks se prostre na velikoj površini i sastoji se od više pojedinačnih zgrada u kojima su raspoređene sobe i apartmani.

Opširnije...

 Hotel Chrousso Village se nalazi na kraju poluostrva Kassandra, u mestu Paliouri, na oko 400 m od plaže. Od centra mesta je udaljen oko 2 km, od Pefkohorija oko 7 km. Prirodne lepote okoline u kojoj se nalazi kompleks jedan je od glavnih razloga velikog broja posetilaca svake godine.

Opširnije...

 Hotel Calypso se nalazi u centralnom delu Haniotija, oko 100 m od centra i oko 300 m od plaže, u blizini taxi stanice u Haniotiju. Ovaj mali porodični hotel može se pohvaliti dugom tradicijom. Građen je u obliku atriuma sa bazenom u centralnom delu kompeksa. Većina hotelskih soba je renovirana 2010.godine i ovaj hotel vrlo rado posećuju ne samo porodice, već i parovi i mlađa populacija.

Opširnije...

 Hotel Atrium se nalazi u letovalištu Pefkohori, oko 500 m od centra naselja i oko 700 m od plaže. Hotel je okružen zelenilom i vrtom punim cveća, tako da je odličan izbor za odmor i opuštanje. Iz hotela se pruža predivan pogled na Pefkohori, planinu Atos i drugi prst Halkidiki poluostrva-Sitoniju.

Opširnije...

 Hotel Athos Palace se nalazi na oko 2 km od centra mesta Kallithea. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Smešten je na samoj obali, odmah pored hotela Pallini Beach. Hotel zajedno sa hotelima Macedonian Sun, Pallini Beach, Simantro Beach i Theophano Imperial Palace pripada lancu G-hotela. Čitav prostor oko ovih hotela je lepo uređen i prepun zelenila, tako da uz čisto more upotpunjuje opšti utisak.

Opširnije...

 Hotel Ammon Zeus se nalazi u mestu Kallithea, oko 1,5 km od centra. Izgrađen je na mestu nekadašnjeg ruskog manastira, čiji ostaci još uvek postoje u dvorištu hotela. Hotel je smešten na samoj obali, na plaži koja već dugi niz godina ima plavu zastavicu i jedna je od najlepših u ovom delu Halkidikija. Hotel nije skorije renoviran, zvanično ima 4*, ali je smeštaj malo skromniji u odnosu na hotele iste kategorije.

Opširnije...

 Hotel Alia Palace se nalazi na uzvišenju iznad Pefkohorija, na oko 1 km od centra i isto toliko od plaže. Ovaj moderni kompleks smešten je na vidikovcu u mirnom i opuštajućem okruženju sa koga se pruža nezaborani pogled na Kasandra zaliv i samo naselje. Posebni užitak pruža panoramski pogled na more.

Opširnije...