• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Halkidiki Atos hoteli

 Hotel Xenia se nalazi na samom ulazu u grad Ouranopolis, oko 1 km od centra. Hotel ima dugu tradiciju i visok kvalitet usluge, tako da predstavlja dobar izbor kako za parove tako i za porodice sa decom. Smešten je na samoj plaži i svojim gostima nudi komplatan ugođaj sa prelepim pogledom na ostrvo Ammouliani.

Opširnije...

 Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa je veliki hotelski kompleks koji je smešten na oko 3 km od grada Ouranopolisa i oko 100 m od plaže od koje ga deli put. Hotel zauzima veliku površinu i sastoji se od više zgrada koje su kaskadno poređane t. Upravo zbog takvog položaja, veliki broj soba ima pogled na more.

Opširnije...

 Hotel Akrathos Beach je veoma popularan poslednjih godina na našem tržištu kako zbog svoje cene tako i zbog izuzetno dobre usluge i lokacije. Smešten je na uzvišenju iznad puta i plaže na oko 2 km pre ulaza u grad Ouranopolis. Od plaže je udaljen svega 100-ak metara i na njom je spojen nadvožnjakom (pasarelom) za pešake. Kompleks čini nekoliko zgrada u kojima su raspoređene sobe.

Opširnije...

 Hotel Akti Ouranopoli se nalazi na oko 2,5 km od grada Ouranopolisa, najvećeg mesta na poluostrvu Atos. Smešten je na oko 50 m od plaže od koje ga deli ulica, ali je hotel sa plažom spojen i manjim tunelom (podzemnim prolazom za pešake) ispod samog puta. Hotel je izgrađen visokim standardima i svojim gostima nudi udoban boravak i kvalitetnu uslugu.

Opširnije...

 Hotel Theoxenia je jedan od hotela koji gosti iz Srbije izuzetno vole i rado se ovde vraćaju. Nalazi se oko 2 km od grada Ouranopilis i oko 50 m od plaže. Obzirom da se nalazi preko puta plaže, sa njom je spojen manjim tunelom (podzemnim prolazom za pešake) koji se nalazi ispod glavnog puta. Hotel se nalazi u lepom okruženju, naspram ostrvceta Ammouliani i nudi zagarantovano visok kvalitet usluge.

Opširnije...

 Hotel Agionissi Resort je smešten na oko 1,5 km od centra gradića Ammouliani, na istoimenom ostrvu Ammouliani. Ovo malo ostrvo je smešteno u neposrednoj blizini poluostrva Atos, odmah naspram grada Ouranopolisa. Udaljen je oko 300 m od plaže.

Opširnije...

 Hotel Alexandros Palace se nalazi na oko 5 km od grada Ouranopolisa i oko 200 m od plaže od koje ga razdvaja ulica. Sa plažom je spojen podzemnim prolazom ispod puta. Hotelski kompleks se sastoji od više manjih objekata sa različitim smeštajnim jedinicama od kojih je većina sa pogledom na more.

Opširnije...

 Hotel Eagles Palace je jedan od najluksuznijih hotela na Atosu, trećem poluostrvu (prstu) Halkidikija. Nalazi se oko 3 km od grada Ouranopolisa, sa samoj plaži. Ovaj manji luksuzni hotel pruža svojim gostima osećaj potpunog mira i opuštanja.

Opširnije...