• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Hurgada južni deo

Titanic Resort & Aqua Park 4* -Kompleks se nalazi oko 12 km od centra Sakala i oko 6 km od novog turističkog centra Memša.

Opširnije...

Grand Seas Hostmark 4* -Kompleks Grand Seas Hostmark se nalazi oko 12km od centra Sakale i oko 7km od novog centra Memša.

Opširnije...

Sonesta Pharaoh Beach Resort 5* -Kompleks je udaljen od novog turističkog centra Hurgade oko 15km, a od aerodroma oko 10km, na privatnoj peščanoj plaži. Nalazi se u laguni gde je na plaži manji deo sa koralnim grebenom, a drugi veći je kupališna zona sa plitkom vodom.

Opširnije...

Kompleks se nalazi oko 12 km od centra Sakala i oko 6 km od novog turističkog centra Memša, na sopstvenoj, širokoj, peščanoj plaži, na kojoj je jedan deo je sa koralnim grebenom a drugi prilagođen za porodice sa decom gde je veći deo kupališne zone sa plitkom vodom na kojoj gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Opširnije...

Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort 5*- Hotelski kompleks se nalazi u sopstvenoj laguni, okružen predivnim vrtovima. Udaljen je 20km od starog centra Sakala i oko 15km od novog turističkog centra Memša, a od aerodroma 15km.

Opširnije...

Titanic Beach Resort Hotel 5* -Kompleks se nalazi oko 12 km od centra Sakala i oko 6 km od novog turističkog centra Memša, na sopstvenoj, širokoj, peščanoj plaži, na kojoj je jedan deo je sa koralnim grebenom a drugi prilagođen za porodice sa decom gde je veći deo kupališne zone sa plitkom vodom na kojoj gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Opširnije...

Lilly Land Beach Club & Aqua park 4* - Kompleks je udaljen od novog turističkog centra Hurgade oko 15km, a od aerodroma oko 8km.

Opširnije...

Sunrise Select Garden Beach Resort 5* - Kompleks se nalazi u južnom delu Hurgade oko 20 km od starog centra Sakala i oko 15km od novog turističkog centra Memša.

Opširnije...

Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa 5 - Kompleks se nalazi u južnom delu Hurgade oko 20 km od starog centra Sakala i oko 15km od novog turističkog centra Memša.

Opširnije...