• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Bugarska leto 2014

 Vila Vardalijev se nalazi u pešačkoj zoni Nesebra 60m od Starog Grada i 100m od plaže. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe smeštene na prvo i drugom spratu vile. Sve sobe poseduju sopsvteno kupatilo, terasu, TV, frižider, klima uredjaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma. U dvorištu vile nalazi se  letnja bašta sa drvenim garniturama za sedenje. U prizemlju vile nalazi se recepcija.

Opširnije...

 Vila Lili nalazi se u centru grada 80m od glavne pošte i 150m od  plaže. Vila poseduje dvokrevetne, i trokrevetne sobe kao i četvorokrevetne studije koji se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu vile. Sobe poseduju sopstveno kupatilo, TV, frižider, terasu, klima uredjaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma. Četvorokrevetni studiji poseduju i kompletno opremljenu kuhinju ( posudje, mini električni šporet, frižider).

Opširnije...

 Vila Vaska se nalazi na 20m od glavne pošte preko puta poznatog hotela Festa Panorama. Udaljena je par minuta hoda do Starog Grada i na 100m od plaže. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe smeštene na prvo i drugom spratu vile. Sve sobe poseduju sopsvteno kupatilo, terasu, TV, frižider, klima uredjaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma.

Opširnije...

 Vila Tanja se nalazi na 120m od glavne pošte u Nesebru u neposrednoj blizini zgrade Gimnazije. Udaljenost Severne Plaže je oko 150m dok je južna plaža udaljena oko 100m. Kuća je izgrađena 2006. i 2008 godine je prvi put primila goste. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne sobe i četvorokrevetne mezonete. Sve sobe imaju zasebno kupatilo, TV, frižider i klima uređaj čija je upotreba uračunata u cenu.

Opširnije...

 Vila Lambov koju radimo u poslednjih par godina i koja je dobila odlične kritike klijenata. Nalazi se na 15m od glavne pošte u Nesebru i na oko 150m od severne plaže. U ponudi imamo dvokrevetne sobe, izuzetno lepo opremljene i kompletno renovirane 2007. Sve sobe imaju zasebno kupatilo, TV, frižider i klima uređaj čija je upotreba uračunata u cenu najma.

Opširnije...